Riool ontstoppen Zwolle

Veel woningen en bedrijven in Zwolle zijn al tevreden met onze service. Ook bij u kunnen we de wc ontstoppen. Trekt de wc niet goed door? Dreigt het water zelfs over de rand te stromen? Wij kunnen ons voorstellen dat u de wc niet graag zelf ontstopt. Daarom vindt u het ook vast fijn om te weten dat wij over zeer enthousiaste riooldeskundigen beschikken. Hoe mogen zij u helpen?

1. Wc ontstopping: blokkade komt eenmalig voor
Het gaat hier om een ophoping van resten in de wc. Bijvoorbeeld omdat u eens een teveel aan wc-papier heeft gebruikt of resten van jus door wc heeft proberen te spoelen. Dit soort blokkades kennen verder geen andere oorzaken en kunnen meestal al binnen een uur worden opgelost.

2. Wc ontstopping: blokkade komt regelmatig voor
Als er in uw wc regelmatig een blokkade optreedt, dan kan er iets ernstigers aan de hand zijn met uw riolering. Dieper ondergronds kan er bijvoorbeeld wortelgroei in uw leidingen zijn opgetreden. Bij rioolverzakking kunnen uw leidingen zelfs verschuiven en breken. De resten blijven dan tussen de leidingen steken en hopen zich verder op tot er helemaal niets meer door kan.

Wat kan onze specialist concreet doen?

  • Eenmalige blokkades kunnen met een frees of met een hogedrukreiniger worden verwijderd. Met deze gereedschappen kan onze specialist blokkades verwijderen zonder dat uw leidingen beschadigd raken.
  • Bij frequente blokkades moet onze specialist onderzoek doen naar de onderliggende oorzaak. Hij voert dan een inspectie uit met een rioolcamera en/of een rookgenerator.

Kosten wc ontstoppen Zwolle

Onze rioolvakman bepaalt voor iedere opdracht een eerlijke prijs. Deze prijs is niet overal hetzelfde. Dat komt omdat een verstopping telkens een andere oorzaak kan hebben. Niet alle verstoppingen laten zich ook op dezelfde manier en met dezelfde middelen oplossen. Voor onze expert zijn de volgende vragen van belang bij het bepalen van de kosten:

  • Wat veroorzaakt de blokkade?
  • Hoe hardnekkig is de blokkade?
  • Met welk gereedschap kan de ophoping het beste verwijderd worden?
  • Is er soms iets ernstigers aan de hand? Is een inspectie noodzakelijk?
  • Hoeveel tijd zal de opdracht in beslag nemen?
Als u ons belt voor een afspraak, kunt u gerust alvast naar de prijs vragen. Omschrijf uw probleem dan zo goed mogelijk. Hoe meer details bekend zijn bij onze vakman, hoe beter de kostenraming. Eenmaal ter plekke zal hij de definitieve prijs kunnen bepalen.

Hulp nodig bij wc ontstopping? Toets ons nummer in!

U moet gasten ontvangen of u moet voor een ziek familielid zorgen. Het zou dan wel fijn zijn als uw wc goed werkt! Onze specialist in Zwolle staat al voor u klaar. U regelt een afspraak met hem door ons te bellen. Heeft het wc ontstoppen spoed? Ook dan kunt u altijd op een gedreven rioolvakman rekenen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!